even kijken of ik er ook wat foto's op krijg!
Blijf op de hoogte en volg Fanny
27 September 2008 | Thailand, Ko Pha Ngan
Nou gister lekker op de scooter over het eiland Ko Samui gecrost, wel vroeg op half 8, 8 uur ontbijt zodat we optimaal kunnen genieten van het huren van de scooter. Het is niet groot en dit kan je dan ook makkelijk in 1 dag doen. Lekker op andere stranden geweest. Mooi uitzicht en 'savonds richting chaweng met de brommer om eens even lekker te eten, bij 1 van de restaurants die goed aan geschreven stond in de lonely planet. Na wat touren en een aantal keer verkeerd te zijn gereden hebben we het dan eindelijk gevond! Het eten is er lekker en niet duur, het uitzicht is aardig en het tentje is best druk bezocht, erg leuk dus.
Later nog even over een lokale markt en daar kennen ze ook bingo (ze spelen het met een kaart en om de boel af te denken gebruiken ze bierdopjes of van andere flesjes, best leuk om te zien) Nog 1 keer over de main street en toen begon het te regenen dus op naar het resort.
Vandaag vroeg op voor de zonsopgang, eerst om 5 uur toen nog niets te zien, (we hadden gevraagd of ze wisten hoelaat deze opging, maar ze hadden geen idee.)
6 uur nog een keer proberen, op naar het strand helaas bewolkt dus niet echt mooie foto's.
Nou nu net aan gekomen op Ko pha ngan, het resort ligt behoorlijk uit de richting van het feest gebeuren dus waarschijnlijk gaan we daar niet heen, maar ja was toch van plan om nog eens naar de eilanden te gaan aan het einde van mijn vak dus dan ga ik het zeker beter doen en zoek ik wat uit in de lonely planet, tnt is niet altijd de beste plek haha
Ga de foto's ff proberen!
(nou dat is een heel gedoe en wil hier niet lukken ben nu bezig op hyves maar duurt erg lang! staan er 3 op rest komt later!
xfan
27 September 2008 - 10:23
Sanne:
Hey meis, wij zaten op kho pha gnan ook uit de richting, maar er rijden de hele nacht door taxi's die gewoon goed hun ding doen, vaak moeten er veel meer mensen met de taxi een andere kant op en kan je zo'n busje regelen.. wel een belevenis, want ze rijden hard over die achtbaanwegen daar, je zou wel naar het feest gebeuren kunnen gaan:D
Heb nu 3 foto's op hyves gezien, ziet er gaaf uit! meer meer!:D
Geniet ervan!
Dikke kus -
27 September 2008 - 17:06
Els Schreuder:
Nou je bent behoorlijk aktief Fanny, Hael goed. Ook leuk een reactie van je broer uit Bolivia. Ben benieuwd naar je volgende avonturen. Wat zul je het trouwens koud gehad hebben in die trein met airco. Liefs uit Watergang en veel plezier. -
27 September 2008 - 17:59
Trees:
Zo te lezen druk, druk, druk, wat zul je veel indrukken opdoen. Die olifanten foto's zijn erg leuk, we wachten op meer zoals Sanne zegt.
kus mam