even verder waar ik gebleven was!! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Fanny Ossebaar - WaarBenJij.nu even verder waar ik gebleven was!! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Fanny Ossebaar - WaarBenJij.nu

even verder waar ik gebleven was!!

Blijf op de hoogte en volg Fanny

27 Oktober 2008 | Thailand, Bangkok

Hallo luitjes,
Dus na een tijdje bij die show gezeten te hebben hadden we het wel gezien en gingen we met een tuktuk terug. Nou dat was ook een show en belevenis opzich jeetje eat ging die hard! Het was een jonge jongen met een goede opgevoerde tuktuk en scheuren dat ie deed dat we over een brug gingen vlogen we op het achterbankje gewoon de lucht in. Hij wist van geen ophouden en zat maar te lachen, Ja dan wij ook maar en hopen op een goede afloop!

De volgende dag zijn we gaan shoppen in de MBK dit is echt en super enorme winkel centra zo groot had ik het nog nooit gezien, ook hier lopen enorm veel mensen hebben ze hier geen baan of moeten ze niets anders doen wat een mierenhoop. Na een hele dag shoppen gaan we naar het hotel/hostel om de spullen weg te brengen en gaan een lekker happie eten daarna naar en massage salon die heb je hier enorm veel dus dat is snel opgezocht. Deze keer kiezen we voor een oil massage!!! Ja je moet toch alles een keertje geprobeerd hebben;) hhaha
Was erg lekker.
snel naar het hotel want gina moet nog even haar laatste spullen pakken en vertrekt dan met het (een) busje naar het vliegveld! Jammer dat ze weggaat. Nu nog 2 dagen alleen.
Hey gina hoop dat je een goede reis heb gehad!

Vandaag ben ik dan naar de kookcursus geweest. Eerst dacht ik dat ik alleen was, want er zat helemaal niemand. Het was bijna 9 uur en dan zou het beginnen dus ik dacht ook nou dat is mooi prive les. Toen werd ik door een ouder vrouwtje (als het geen man was ik ben er zelf nog niet helemaal uit, maar ze had een zware stem en zag er nou niet echt vrouwelijk uit maar kan het mis hebben natuurlijk je weet het hier nooit.) Mee naar een tuktuk dus ik dacht al nou dan gaan we zeker naar de lokale markt voor groenten, dit had ik mis iets later stapte we uit bij een ander restaurant en hier zaten nog wat mensen. Ook 2 nederlanders desiree en haar moeder gijsje! Eerst kregen we wat uitleg en daarna gingen de dan toch richting de markt. Deze was een beetje klein maar ze hadden er werkelijk waar van alles te koop.
Ik heb nog nooit zo snel 10 gerechten gemaakt de meeste smaakte goed dus mensen die een keer thais willen eten ik denk dat ik weet hoe ik het doen moet;)!!!
De cursus was van 9 tot half 1 en toen hadden we alles gedaan en gegeten! Jeetje wat zit je dan vol zeg! Het verbaasd me maar je hebt helemaal niet veel dingen nodig om 10 verschillende gerechten te maken, vaak worden dezelfde groeten en sausen gebruikt hierdoor smaakt ook niet alles echt anders. Maar san met die peper had je helemaal gelijk! Het eerste gerecht heb ik er een klein beetje in gedaan, wou ik weet het ik ben ook niet veel gewend met pepers betreft maar die heb ik er bij de rest gewoon maar uitgelaten dat smaakte een stuk beter hhihihihi.
Daarna met de 2nederlandse dames naar china town gweest dit is ook een echte drukke bende, ze verkopen veel maar allemaal groot verpakkingen leuk om even te zien maar om daar inkopen te doen is niet echt leuk!
Na een tijdje gelopen te hebben zijn we weer terug gegaan met de tuktuk wederom begon het weer te regenen. De dames gingen naar een massage salon. Ach wat zal ik dan gaan doen;) de middag is nog niet om. Ja idd dan maar weer een massage maar nu met herbals moet zeggen dat dat ook een aanrader is. Helaas doen ze alleen aan het einde toch weer wat van een thaise kunstjes wat ik niet altijd even prettig vind haha.
Nou nog 1 dag te gaan en hopen dat het nog even mooi weer wordt.
De groetjes vanuit bangkok en tot in nederland denk ik dan maar weer!!
xfan

• 27 Oktober 2008 - 17:55

Trees:

Nou maak je borst maar nat, want koken zul je nu toch echt een keertje voor ons gaan doen. We zijn benieuwd.Nog 1 dagje en dan zit het er weer op,hopenlijk nog een dagje strand.

Groetjes en tot woensdag
    XX Mam

• 27 Oktober 2008 - 18:50

Sanne:

Hey meis,

Klinkt goed hoor, nog even genieten op het laatst! Lekker genieten met die massages, gelijk heb je!

Goede reis terug, tot snel!!

Kus!

• 30 Oktober 2008 - 07:22

Piet:

Was je niet geel na die herbal massage? Wij zijn in Chiang Mai een meid tegengekomen die twee dagen geel was na zo'n herbal dingetje, dus pas maar op daarmee!
    Goede reis terug!