nog 12dagen te gaan - Reisverslag uit Oosthuizen, Nederland van Fanny Ossebaar - WaarBenJij.nu nog 12dagen te gaan - Reisverslag uit Oosthuizen, Nederland van Fanny Ossebaar - WaarBenJij.nu

nog 12dagen te gaan

Blijf op de hoogte en volg Fanny

25 September 2006 | Nederland, Oosthuizen

Over 12 dagen is het dan zover! Dan ga ik mijn wel verdiende en meest naar uitkijkende reis ooit, maken in mijn 22ste levensjaar. Ik bezoek 4 landen in Afrika namelijk: Zuid Afika, Mozambique, Malawi en Zambia. Omdat contact maken best moeilijk is en sommig nieuwsgierig zullen zijn waar ik uithang en wat ik allemaal mee maak en doe. Heb ik deze website aangevraagd om zo iedereen op de hoogte te houden. Dus ongeveer over 2weken kunnen jullie hier mijn belevenissen lezen.
Tot leesze, Fanny

• 26 September 2006 - 17:23

Aniet:

Nou Fan, je heb gelijk hoor, er ff lekker tussen uit!! zal ik ook doen;). Nou heel veel plezier, geniet ervan! Maar ik spreek je voor die tijd nog!!! (K)(K) aniet

• 26 September 2006 - 19:50

Sanne:

Spanneeennnndddd!!! Ik zie je waarschijnlijk nog wel ff van tevoren, maar alvast heel veel plezier, en pas op voor enge bosjesmannen:D
    Dikke kus!