op een heerlijk eiland - Reisverslag uit Ko Samui, Thailand van Fanny Ossebaar - WaarBenJij.nu op een heerlijk eiland - Reisverslag uit Ko Samui, Thailand van Fanny Ossebaar - WaarBenJij.nu

op een heerlijk eiland

Blijf op de hoogte en volg Fanny

21 Oktober 2008 | Thailand, Ko Samui

Hallo allemaal,
bedankt weer voor de berichtjes en leuk dat ik zo een beetje op de hoogte wordt gehouden wat er in nederland gebeurd. Grappig ook dat tante els ook naar de massage was geweest enzo.

Nou ik zit nu met sinds gisteren op ko samui en ben weer aan het genieten van strand en mooi weer! Nou ja dat laatste is wat minder helaas dat was de vorige keer beter. 'sochtends schijnt het zonnetje vol op en 'smiddags betrekt het wat maar is het even goed nog warm.
Ik ben gister na het afscheid in laos vientaine weg gegaan naar bangkok. Jeetje wat was het toch een gezellig groep. Heb het echt met ze getroffen die dagen. Zo leuk ook dat van plan zijn om in nederland nog wat af te spreken en dan zeg ik natuurlijk hatsikidee(nieuw woordje piet, is weer wat anders als mijn hatseflats!!!;) )
zondag hadden we nog een scooter gehuurd en zijn we nog een beetje rond gaan rijden ook naar de friendship bridge ik dacht dat dat wel wat meer inhield, maar dit viel tegen. Later nog naar een buddha park gereden, was wel grappig om te zien en zoals gewoonlijk willen ze in laos overal geld voor dus dat betekent natuurlijk hier ook. 2000 kippies voor de scooter (of waren het er 3000 nou ja), geld voor het buddha park en als je in het buddha park ook nog foto's wilde maken moest je daar ook nog even wat voor betalen. (oke het zijn geen grote bedragen maar toch)
'smiddags moest ik nog als de wiedeweerga snel wat souveniers kopen want ja dat is toch el leuk als je daar bent geweest!
'savonds hebben we gezellig met z'n alle als afscheidsmaaltijd gebbqd erg leuk.
Gister was ik dan vertrokken 'sochtends vroeg om 5uur op en dan om half 6 met de tuk tuk naar het vliegveld. Ik had wel een klein beejte onderhandeld niet heel erg dat geef ik toe maar ja ik moest gewoon naar dat vliegveld toe. Als ik geweten had hoe ver het was ben ik natuurlijk weer opgelicht voor het ritje wat ik gemaakt heb ;) wanneer gebeurd mij dat nou niet veel te goed gelovig!!!!
Half 8 vliegen 9uur op bangkok en 11.00 hup op de volgende vlucht richting ko samui.
Nu ben ik daar dus en vandaag is gina ook gekomen. Eerst lekker gelunchd en daarna naar een super lekker resort gegaan! Eerst kregen we een kamer/bungalow te zien die echt op een achterafje stond, en terwijl we daar naar toe liepen zag ik iets veel mooier. Dus toch maar eens vragen wat we daar voor moesten betalen. Daar sloegen we een beetje van achter over. Dus wij met z'n 3en (kristi iemand die gina heeft ontmoet op ko tao) zeggen dat we dat niet konden betalen. Nou nu hebben we evengoed de kamer voor maar 2000 baht per nacht met ontbijt terwijl hij eigelijk 3400 baht was dus dat hebben we mooi voor elkaar. Echt een masterbadkamer met bubbelbad en een aparte douche met 5douche koppen!!! en gewoon een toiletkamer apart te gaaf.
Nou ik ga lekker geniet nog even en dan zaterdag terug naar bangkok en nog leuk wat dingen ondernemen met gina en dan zien we het wel weer!
xfan

• 21 Oktober 2008 - 14:59

Gina:

Gezellig samen op Kho Samui...
    Prachtige kamer hebben we. Dat is echt genieten!!!

X,
    Gin

• 21 Oktober 2008 - 16:33

Sanne:

Hey meis,

Wat een luxe!! Dat bubbelbad en die douche! Geniet er nog maar ff van! Hier *@&! herfst weer..

Ik zit weer helemaal in de wintermodus; afgelopen weekend een feestje 'winterspelen' gehad, 1 groot verkleedfeest in het winters, hilarisch was het! Snel maar weer's uit als je terug bent!

Kussie

• 21 Oktober 2008 - 17:20

Trees:

Lekker met je gat op 't strand, kun je wel wij lopen met een trui aan in huis. Dus geniet nog maar even fijn van dat weer.
    Als je thuis komt is 't om 6 uur alweer donker, dus herfst!!@! Zelfs 't lopen 'savonds is dan afgelopen. Nu gaan we al om kwart over 6 weg en zijn we terug als 't al donker is.En dan ook nog in zo'n luxe kamer, zal wel lekker zijn na dat primitieve gedoe. Aardige vent die Winters, hij had alleen geen goed woord over voor Kang, met zijn huiskamer praktijk, zoals hij dat noemde.Hij noteerde ook: moeder van Fanny, en toen ik weg ging zei hij doet U de groeten aan haar. Nou nog veel plezier met Gina en we horen wel weer van je .XXXX Mam

• 22 Oktober 2008 - 06:56

Els:

Ik bewonder je wel hoor. Overal op tijd om die vliegtuigen te halen. Gezellig dat je weer gezelschap hebt op Kho Samui. Het klinkt geweldig jullie onderkomen. Laat je maar niet bang maken door de berichten hierboven hoor. Eergisteren heb ik nog uren een tuin gedaan van iemand in een dun truitje. Schitterend weer. We hebben volgens Jan Visser (de weerman in de NH-krant) weer een jaar met een temperatuur die boven het gemiddelde ligt. Je kunt wel leuke prullaria meenemen voor St. Nicolaas, dat schiet al op. Sanne heeft wat steigerhouten meubelen besteld. Ze komen al vrij snel. Groeten en tot de volgende keer.

• 22 Oktober 2008 - 10:57

Piet:

Klinkt helemaal wapper die kamer. We zijn aan de overkant van de Mekong naar de Thaise versie van dat Boeddhapark geweest, en dat was toch wel een stukje mooier en groter. Ook geen verborgen kosten hier.
    Geniet nog van de laatste dagen en tot de volgende keer, in Volendam ;)

• 22 Oktober 2008 - 10:59

Janneke:

HAAAA wereldreiziger!
    Wat een luxe heb jij daar, dan valt onze bruidssuite weer vies tegen hier in NongKhai :)
    Ik hoop dat je het gezellig hebt daar en dat je maar lekker bruin (zonder strepen natuurlijk) mag worden!

Liefs

• 22 Oktober 2008 - 10:59

Piet:

Geniet nog van de laatste dagen en tot de volgende keer, in Volendam ;)

• 24 Oktober 2008 - 13:21

Gina:

Tot zaterdag in Bangkok!!!

X,
    Gin