goreng & wc alles over indonesie!! - Reisverslag uit Yogyakarta, Indonesië van Fanny Ossebaar - WaarBenJij.nu goreng & wc alles over indonesie!! - Reisverslag uit Yogyakarta, Indonesië van Fanny Ossebaar - WaarBenJij.nu

goreng & wc alles over indonesie!!

Blijf op de hoogte en volg Fanny

30 April 2010 | Indonesië, Yogyakarta

Terima kasih = bedankt
Voor de lieve berichten!!!
Jan ik blijf nu dus 3 wkn inplaats van 4. Maar wil zeker nog genieten van wat strand hhaha;)

Vandaag Koninginnendag merk je hier weinig van. Ik heb voornamelijk tempels bezocht wel 2 stuks en nog naar een uitkijk punt geweest waar je dan een vulkaan kon zien maar 's ochtends was het helder en dat wij daar kwamen was het bewolkt, weg uitzicht.

Vanavond stap ik op de trein naar Malang en zal daar ongeveer rond 8 u arriveren, als het goed is staat de oom van Koes dan daar, we zullen zien.

Even iets over Goreng wat kan je daar allemaal in krijgen????
Nou:
Nasi, Pisan (banaan), duck, chicken, en ga zo nog maar even door want echt alles wordt hier gebakken dat betekent Goreng!!! Daar zijn ze hier echt erg dol op!!!
Gister trouwens mijn eerst Bintang/biertje gedronken en natuurlijk heeft ook hier Heineken de overhand. Het logo lijkt er heel veel op, en het smaakt ook niet echt anders.

Toiletten, ja helaas zijn dat van die gezellig fransen, ik moet zeggen ben er niet zo dol op.
Vooral als je voor de grote boodschap gaat dan is dat door je hurken de hele tijd, toch wel erg zwaar en vervelend. Nou ik zal je de details besparen maar doe mij maar gewoon een europees toilet lekker zitten en ff bijkomen :)

Iedereen spreekt je hier aan de 1 voor de gezelligheid maar vaak zit er toch wel wat achter. Een winkeltje of een ritje. Om zo geld te krijgen of iets te verkopen.

Ik zal jullie zeker op de hoogte houden hoe en wat verder. Ben erg benieuwd naar het geboorte plaatsje van Koes en hoe ze daar wonen.

greetz fan

• 30 April 2010 - 12:29

Henny:

Hoi Fan, nou je beleefd wel weer het een en ander he? Geniet er van. Misschien een paar foto`tjes om ons ook mee te laten genieten?

• 01 Mei 2010 - 07:22

RJ:

Hi zusje, klinkt allemaal erg leuk. Zo te lezen vermaak je je goed daar. Ben jaloers op je!

Ik lig op de bank met een dikke knie te herstellen van een zware koninginnedag. uiteindelijk meegeweest met Anthon op de boot in A'dam. Was weer erg gezellig.

Donderdag is gebleken dat ik toch mijn kruisband heb afgescheurd en dat een deel van het kraakbeen op mijn bovenbeen beschadigd is. Das wel even balen, en nog een lang herstel. Ach we zien wel hoe het allemaal gaat lopen.

Je mist hier weinig, momenteel erg somber weer. Dus geniet er maar lekker van. Veel plezier nog daar.

Xx

• 01 Mei 2010 - 10:33

Harriet:

Hey Fanny! wens je veel plezier, hier is t somber en fris. Geniet lekker daar! Zie je over een tijdje weer. Groetjes!

• 01 Mei 2010 - 15:52

Sanne:

Hey meis,

Klinkt goed allemaal! Geniet lekker van het eten en de bintang biertjes! Is het weer een beetje lekker? Bij-bruinen mogelijk?:)
    Superveel plezier nog!

Dikke kus

• 03 Mei 2010 - 10:15

Ankie:

Ha die Fan, je lijkt wel wat op mij. Wij maken altijd wel iets spannends mee!! Top, dat je dit in je uppie aandurft! Wederom onderhoudend reisverslag, leuk hoor,XXX