vang vieng - Reisverslag uit Vangviang, Laos van Fanny Ossebaar - WaarBenJij.nu vang vieng - Reisverslag uit Vangviang, Laos van Fanny Ossebaar - WaarBenJij.nu

vang vieng

Blijf op de hoogte en volg Fanny

15 Oktober 2008 | Laos, Vangviang

hey luitjes,
Super leuk al die berichtje om te lezen.
's ochtends vroeg maandag de tas gepakt en op de lokale markt broodjes gehaal voor onderweg want luang prabang hebben we weer gezien en we gaan weer verder. De groep is iets kleiner geworden en we gaan met z'n 7en naar vang vieng. De bus rit was redelijk te doen! Gelukkig dat je bij een aantal bekende zit dat maakt de reis ook wat dragelijker, af een toe een plaspauze onderweg langs de kant en we rijden voor de rest van links naar lrechts over de weg niet omdat de chauffeur gedronken heeft maar de weg is niet zoals in nederland! De koeien gaan voor geen meter aan de kant en daar moeten we dan ook regelmatig voor de berm in of andere fratsen uithalen.
Rond een uur of half 4 komen we aan in vang vieng. Helaas gaat het met het hostel zoek nie zo soepel als de vorige keer, maar we hebben weer wat leuks gevonden en ook voor een redelijk prijs! We delen met z'n 5 een huisje en ik ben de enige die geen warm douche heeft dus dan mag ik gelukkig bij de buren en komen voor een goede douche toch handig als je de mensen kent;)
Er zitten hier redelijk wat muggen dus voor het eerst mijn klamboe uitgepakt en opgehangen met wat gestuntel en gehanes maar die hangt!
's avonds heerlijk gegeten bij een van de weinige tenten zonder tv met fiends die keihard staat te schellen, ja hier houden de engelse en de amerikanen nog al van.
later op de avond naar de bucketbar geweest erg leuk! Hier hebben we gelukkig geen bedtijd! Alleen de bar gaat dicht om half 1 en je kan daar dan blijven hangen tot 3 uur dus dat wordt toch aardig wat drank ik slaan van te voren zodat je nog even kan zitten als je dat wil.

Gister zijn we gaan tuben echt lachen met een band over de rivier en om de zoveel meter wordt je naar binnen gehengelt en kan je bij een barretje wat drinken en eten en er zijn dan nog wat activiteiten te doen! met een slinger over de rivier en dan je in het water laten plossen of met band en al van de glijbaan gieren lachen brullen.
De dag ging snel voorbij.
Vandaag zijn er weer 2 weg gegaan en zijn we nog met z'n 5en. Ik ben waarschijnlijk de volgende die weer verder gaat maar moet nog even kijken hoelang ik hier blijf want het is toch wel erg gezellig! Vandaag gaan we een scooter huren en groten bekijken waar je ook kan zwemmen wel gaaf
Nou dit was het dan weer even ik ga heerlijk genieten want de vakantie fly's when you're having fun!!!;)
xfan

• 15 Oktober 2008 - 04:06

Janneke:

He Fan!
    Jazeker hebben we het gezellig en je mag altijd bij ons komen douchen...alleen zijn wij niet zo snel, haha.
    Goed we zijn klaar met die duizenden foto's en komen nu naar jullie toe!
    Tot zo!

• 15 Oktober 2008 - 07:12

Els:

Leuk verhaal Fanny. Het is echt genieten geblazen zo te horen. Ga met Sanne morgen naar de Chinese massage. Krijgen wij ook een beetje Oosters gevoel misschien. Het mooie weer hier is nu iets minder. Ben benieuwd naar je volgende verhaal. Groeten uit Watergang

• 15 Oktober 2008 - 07:16

Trees:

Zo te lezen Heb je het wel getroffen met de ploeg. Samen dat soort tochtjes doen is ook leuker als in je uppie. Helaas geen foto's deze keer. maar met dat bandje varen ('t lijkt frankrijk wel tig jaar geleden) hebben jullie misschien ook wel geen foto's gemaakt.Geniet nog maar even lekker verder en we lezen je verhalen wel weer. Groetjes en kus Mam

• 15 Oktober 2008 - 17:42

Suus:

Haaai Fan!

Inderdaad time flies zit je alweer over de helft! Leuk verhaal en lekker actief bezig dus, met weer leuke mensen :)
    Beter nu een hostel zonder suffe slaaptijden, dat is toch niet te doen met toeristen joh.

Hier alles in orde, no big news. Mn nieuwe baan bevalt erg goed dus hopen dat dit een blijvertje is ;)

Take care chica!

X Suus

• 16 Oktober 2008 - 09:09

Gina:

Hey Fan,

KLinkt leuk allemaal. Tijd gaat inderdaad erg snel. Nu nog maar twee weekjes en de vakantie is alweer voorbij. Nog maar even niet aan denken, er is nog zoveel te doen hier.
    Geniet ervan en we zien elkaar op een van de eilanden (misschien Kho Phi Phi?). Sms me maar als je weet hoe en wat.

X, Gin

• 16 Oktober 2008 - 17:41

Sanne:

Hey meis!

Klinkt weer goed hoor, alle verhalen! Toch leuk met zo'n groep ook! Zo zie je maar, je komt overal wel weer mensen tegen;)

Bucketbar.. is dat met de beruchte emmertjes?:D

Kussie!

• 17 Oktober 2008 - 19:31

Aniet:

Hey Hey

Goed te horen dat je lekker geniet, maar idd dan gaat de tijd snel. Ach ja dat weten we.

Hier alles oke! Enjoy;)

x Aniet

• 18 Oktober 2008 - 09:18

Robbert-Jan:

Hi Zussie,

Erg leuke verhalen allemaal. Zo te horen vermaak je je goed en is het alleen reizen toch leuker en gemakkelijker dan van te voren gedacht!

Jurjen vertelde mij een paar maanden geleden ook een verhaal over het tuben! Ook hij vond het erg leuk, en was ontzettend dronken toen hij beneden aan kwam.

Ik ben terug van vakantie in ongeveer de twee drukste weken van mijn loopbaan terecht gekomen. Hopelijk dat daar weer snel verandering in komt! Waarschijnlijk ga ik of komende dan wel volgende week voor mijn werk naar Roemenië tot aan de kerst!

Heel veel plezier nog de laatste weken! Hier in NL mis je in ieder geval niet veel.

-xxx-